SEARCH NOWSEARCH NOWSEARCH NOWSEARCH NOW
Download Company Profile

Company Profile

H&M Holidays är en online-resebyrå med huvudkontor i Sverige och ett brett utbud av resor till resmål över hela världen.

Med anledning av att inte begränsa turistresorna till en destination, arbetar H&M Holidays-teamet hårt för att söka, utforska och skapa de bästa resorna för dig.

Byrån erbjuder dig kompletta, underbara och omfattande resepaket med alla tjänster du letar efter, från flygbiljetten, hotellet till de dagliga underhållningsaktiviteterna,

med ett integrerat team som är med dig under din turistresa, från din avresa på planet, tills du återvänder till ditt hemland.

H&M Holidays ger dig också möjlighet att bygga ditt eget paket, så du kan nu definiera ditt eget favoritpaket på ett enkelt och smidigt sätt, så du kommer alltid att vara beslutsfattare i alla dina val.

Våra tjänster inkluderar mer än en halv miljon hotell runt om i världen och mer än 3000 aktiviteter på flera turistmål.

Snart kommer dessutom funktionen att boka flygbiljetter att läggas till i våra tjänster.

Enkelt uttryckt kan vi säga att vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa priserna och tjänsterna som passar dig bäst.

Låt oss alltid vara ditt första val av komfort på alla dina resor.


Mission

Read More

Vission

H&M Holidays vill göra det enkelt för människor att upptäcka nya delar av världen, olika kulturer, språk, religioner, traditioner, dofter och smaker. Vi är besjälade av iden att kunskapen om, upplevelsen av, och interaktionen med våra värdländer bidrar positivt till att öka insikten, respekten och förståelsen för människor från olika kulturer och länder.

Read More

CEO Profile

Read More

Our Leadership Team

Our History

Company Founded

Contact Details

Bondstorpsvägen 21
56733 Vaggeryd
Sverige
support@hmholidays.se
+46 760 04 66 40